Actualitate

Peşti morți pe Valea Salcă, în Dej. S-au identificat probleme în funcționarea Parcului Balnear Toroc.

În cadrul acțiunii de monitorizare a cursurilor de apă, marți, specialiștii SGA Cluj au observat pești morți pe Valea Salcă în municipiul Dej.

Peşti morți pe Valea Salcă, în Dej. S-au identificat probleme în funcționarea Parcului Balnear Toroc. Sursă foto: Apele Romane Somes-Tisa Peşti morți pe Valea Salcă, în Dej. S-au identificat probleme în funcționarea Parcului Balnear Toroc. Sursă foto: Apele Romane Somes-Tisa

 

 


În cadrul acțiunii de monitorizare a cursurilor de apă, marți, specialiștii Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Cluj au observat pești morți pe Valea Salcă, pe tronsonul situat în amonte de confluența cu râul Someș, în municipiul Dej.

În urma investigațiilor în teren, angajații SGA Cluj au identificat probleme în funcționarea Parcului Balnear Toroc și au dispus sistarea imediată a pompării apei sărate din lac în Valea Salcă.


„Totodată, specialiștii Laboratorului Regional de Calitatea Apelor din cadrul instituției noastre au prelevat probe de apă și exemplare de pești pentru analize ulterioare. Cursul de apă este atent monitorizat în continuare”, au transmis reprezentanții Apelor Române Someș-Tisa. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mii de pești morți pe lacul din Gheorgheni! „Mirosul e insuportabil” De ce au murit? VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter