Actualitate

Accident între trei mașini pe Bulevardul Muncii! Un bărbat a fost încarcerat în mașină. VIDEO

Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. Trei mașini s-au ciocnit, iar un bărbat a rămas încarcerat în mașină.

Accident pe Bulevardul Muncii/ Foto: ISU Cluj Accident pe Bulevardul Muncii/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. Trei mașini s-au ciocnit, iar un bărbat a rămas încarcerat în mașină.

În urma accidentului, o femeie și un bărbat au ajuns la spital.


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. În accident au fost implicate două autoturisme, iar în interiorul unuia dintre acestea s-a aflat un bărbat încarcerat. Acesta a fost extras în siguranță de către forțele noastre. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital de către un echipaj SMURD. De asemenea, colegii de la Serviciul de Ambulanță Județean au transportat la spital o femeie”, a transmis ISU Cluj.

Update, ora 9:13


Potrivit IPJ Cluj, în accident au fost implicate 3 mașini.

„La data de 22 mai a.c., în jurul orei 07.00, a fost înregistrat un accident rutier pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, cu implicarea a 3 autovehicule. Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat, de 40 de ani, care se afla la volanul unui autoturism, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers în condiții de carosabil umed, intrând în coliziune cu alte două autoturisme conduse care circulau din sensul opus.


În urma evenimentului a rezultat rănirea a 3 persoane, respectiv o femeie de 47 de ani, aflată la volanul unui autoturism, și 2 pasageri adulți. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Branului din Cluj-Napoca. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital.

Accident între localitățile Sântioana și Fizeșu Gherlii. Un tânăr aflat în stare critică a fost transportat de urgență la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter