Actualitate

Pericol public! Un şofer care a provocat un accident rutier în comuna Geaca avea alcoolemie de peste 1 la mie. A fost reţinut de poliţişti.

Un şofer a fost implicat într-un accident rutier în comuna Geaca. Acesta avea alcoolemie de peste 1 la mie şi a fost reţinut de poliţişti.

Şofer cu alcoolemie de peste 1 la mie şi implicat într-un accident rutier, reţinut de poliţişti/Foto: IPJ Cluj Şofer cu alcoolemie de peste 1 la mie şi implicat într-un accident rutier, reţinut de poliţişti/Foto: IPJ Cluj

 

 


În 26 mai, în jurul orei 03:00, a fost înregistrat un accident rutier în comuna Geaca. Potrivit IPJ Cluj, din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat de 53 de ani, din comuna Cămărașu, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ109C, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând un cap de pod, ulterior intrând în coliziune cu un autovehicul aflat în afara părții carosabile.

 


„În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane, de 36 și 42 de ani, care se aflau în autovehiculul parcat. Bărbatul de 53 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrată alcoolemia de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmite IPJ Cluj.

Poliţiştii au emis o ordonanţă de reţinere asupra bărbatului pentru 24 de ore. 


„Pe numele acestuia, în temeiul probatoriului administat, polițiștii au emis ordonanța de reținere  pentru 24 de ore. În continuare sunte efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, mai transmite IPJ Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pericol public! Clujean prins la volan cu alcoolemie de peste 1 la mie.

Un bărbat băut și FĂRĂ PERMIS de conducere a provocat un accident în Vâlcele

Ultimele Stiri
abonare newsletter