Actualitate

Tragedie pe aeroportul Schiphol. O persoană a murit după ce a fost „aspirată” de motorul unui avion – VIDEO

O persoană a murit după ce a fost atrasă în motorul unui avion pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam. Poliția militară olandeză investighează circumstanțele. Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

O persoană a murit aspirată de motorul unui avion. Foto: captură news.com.au O persoană a murit aspirată de motorul unui avion. Foto: captură news.com.au

 

 


Poliția militară olandeză investighează incidentul, care a avut loc miercuri și în care o persoană a ajuns în motorul unui avion Embraer al companiei aeriene KLM. Aeronava urma să decoleze pentru un zbor spre Danemarca.

 


Investigațiile privind circumstanțele incidentului sunt în curs de desfășurare.

Nu se știe dacă incidentul a fost un accident sau o sinucidere, a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt al poliției.


Moarte pe aeroport. O persoană aspirată de motorul unui avion

Toți pasagerii și echipajul de la bordul avionului au fost scoși în siguranță.

CITEȘTE ȘI:
Avion de pasageri smuls de la poarta de îmbarcare de vânt - VIDEO

„Gândurile noastre se îndreaptă către rudele persoanei decedate și ne pasă de pasagerii și colegii care au văzut acest lucru”, a declarat aeroportul într-un comunicat.


KLM, care face parte din France-KLM, a declarat că investighează cazul. 

Accident fatal pe aeroportul Schiphol: O persoană a decedat

„Un incident fatal a avut loc la Schiphol, în timpul căruia o persoană a sfârșit într-un motor de avion în funcțiune. Din păcate, această persoană a murit. Zborul în cauză a fost KL1341 cu destinația Billund”.


Se spune că Schiphol este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi centrale din Europa, cu aproape 5,5 milioane de pasageri care au folosit aeroportul doar luna trecută.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un avion SMURD, retras de la cel mai mare exercițiu militar NATO din Europa, ca să îl ducă pe Piersic la București

Ultimele Stiri
abonare newsletter