Actualitate

Peste 80.000 de persoane în a doua zi la Zilele Clujului. Sâmbătă are loc parada orașului.

Zilele Clujului, ediția a 12-a se desfășoară în perioada 30 mai - 2 iunie 2024. Peste 80.000 de persoane s-au bucurat de evenimentele și spectacolele din a doua zi.

Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 11:00, va avea loc Parada Zilelor Clujului din Piața Unirii/ Foto: Zilele Clujului - Facebook Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 11:00, va avea loc Parada Zilelor Clujului din Piața Unirii/ Foto: Zilele Clujului - Facebook

 

 


Peste 80.000 de persoane au participa, vineri, la cea de-a doua zi de evenimente din cadrul Zilelor Clujului. 

 


Piața Unirii s-a transformat într-o sală de teatru, unde mii de clujeni s-au distrat împreună cu actorii Teatrului Național „Lucian Blaga”, care au pus în scenă „Sânziana și Pepelea”.

Parcul Central a fost animat cu zâmbetele copiilor și părinților care au luat la rând activitățile pregătite, Piața Muzeului a devenit punctul de întâlnire al iubitorilor de folk, iar acrobațiile din sufrageria urbană de pe Iuliu Maniu au oferit imagini spectaculoase. 


Lucrurile s-au încins pe strada Potaissa, unde jongleriile cu foc și bătăliile medievale au oferit clujenilor momente de neuitat. Centrul de cultură urbană și-a așteptat vizitatorii cu diverse expoziții și activități menite să creeze legături între membrii comunității. 

Ziua de sâmbătă, 1 iunie, vine cu multe surprize

Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 11:00, va avea loc Parada Zilelor Clujului din Piața Unirii. Activitățile continuă în peste 40 de locuri din oraș, în parcuri, în bazele sportive, la Iulius Parc, la Cursa de rățuște de pe râul Someș care va avea loc de la ora 14, în muzee, pe străzi și în piațete.


Programul integral poate fi văzut AICI.

Zilele Clujului sunt organizate de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu Vodafone.
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 75.000 de persoane au participat în prima zi la Zilele Clujului. Ce putem face vineri?

Imagini impresionante la Zilele Clujului. Cum s-a văzut Piața Unirii din dronă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter