Actualitate

Accident pe Autostrada A3. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenţă. UPDATE: Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital

Două persoane au primit îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier care a avut loc astăzi, 3 iunie, pe Autostrada A3, pe sensul de mers din Turda spre Gilău. UPDATE: Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital

Accident pe Autostrada A3/Foto: ISU Cluj Accident pe Autostrada A3/Foto: ISU Cluj

 

 


La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 16:30, a fost raportat un accident rutier pe Autostrada A3, sensul de mers Turda spre Gilău, potrivit IPJ Cluj. 

 


În urma accidentului două persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

„Conform primelor verificări, conducătorul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare în condiții de carosabil umed, ulterior răsturnându-se. Atât conducătorul auto, cât și pasagerul aflat în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. În continuare se efectuează cercetări la fața locului! Trafic reluat pe ambele benzi. Conducătorul auto în vârstă de 44 de ani, iar pasagerul de 36 de ani”, a transmis IPJ Cluj. 


De asemenea, la faţa locului un elicopter SMURD a intervenit de urgenţă. 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin la un accident rutier petrecut pe Autostrada A3. În accident a fost implicat un autoturism, răsturnat. Nu au existat victime încarcerate, iar două persoane primesc îngrijiri medicale. La fața locului a aterizat și elicopterul SMURD pentru a oferi sprijin medical”, a transmis ISU Cluj. 


UPDATE

În urma accidentului, au fost transportați cu ambulanțele la spital doi bărbați, conștienți și cooperanți.


„În urma acestui accident au fost transportați cu ambulanțele la spital doi bărbați, conștienți și cooperanți”, a anunţat ISU Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident grav de circulație pe Autostrada A3, în urma impactului dintre un camion și un autoturism. Un bărbat a murit.

Accident între un TIR și o mașină pe A3. UPDATE: Un bărbat a murit. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter