Actualitate

Pericol public pe patru roţi! Șoferi băuți sau fără permis, pe drumurile din Cluj.

Plin de şoferi băuţi sau fără permis, pe drumurile din judeţul Cluj.

Control trafic/Foto: IPJ Cluj Control trafic/Foto: IPJ Cluj

 

 


Poliţiştii au oprit pentru verificări mai mulţi şoferi, în ultima zile, pe drumurile din judeţul Cluj. 

 


Aceştia au constatat că mai mulţi şoferi erau băuţi sau aveau permisul de conducere suspendat. 

Şofer băut, reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

La data de 2 iunie a.c. polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 40 de ani, din comuna Florești, fiind depistat sub influența alcoolului la volanul unui autoturism.


„În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 21.30, acesta ar fi condus un autoturism pe o stradă din localitatea Florești, acroșând poarta de acces a unui imobil. La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată alcoolemia de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj. 

Şofer băut, oprit în trafic de poliţiştii clujeni

La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constanța din municipiul Cluj-Napoca, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.


„La testarea cu aparatul etilotest a rezultat alcoolemia de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, mai transmite IPJ Cluj. 

Șofer fără permis, pe drumurile clujene

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 15.15, polițiștii Compartimentului Rutier Huedin, în timp ce se aflau pe DN1 E60, au oprit un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din județul Sălaj.


„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat, iar autovehiculului i-ar fi fost încredințat spre a fi condus de către un bărbat în vârstă de 85 de ani. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere ”, a transmis IPJ Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un șofer a fost prins mort de beat la volan pe un drum din Cluj

Șofer MORT DE BEAT, la volan pe o stradă din Dej! N-a mai văzut drumul și a intrat într-o mașină

Ultimele Stiri
abonare newsletter