Actualitate

Crimă în Cluj-Napoca? Femeie de 77 de ani, găsită moartă în apartamentul de pe Calea Mănăștur. Principalul suspect, fiul femeii.

Un bărbat din Cluj-Napoca este suspectat că şi-ar fi ucis mama de 77 de ani chiar în locuința acesteia de pe Calea Mănăștur.

Un bărbat din Cluj-Napoca este suspectat că şi-ar fi ucis mama de 77 de ani chiar în locuința acesteia de pe Calea Mănăștur/ Foto: pixabay.com Un bărbat din Cluj-Napoca este suspectat că şi-ar fi ucis mama de 77 de ani chiar în locuința acesteia de pe Calea Mănăștur/ Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat și-ar fi ucis mama în vârstă de 77 de ani în apartamentul femeii, de pe Calea Mănăștur.

 


Potrivit polițiștilor, femeia ar fi fost găsită cu urme de violențe

„La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 14.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, printr-un apel 112, despre faptul că într-un apartament din cartierul Mănăștur a fost găsită o persoană de sex feminin de 77 de ani, decedată, cu posibile urme de violență. În acest context s-a format o echipă complexă, formată din polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic, iar în prezent se desfășoară activități pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul persoanei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, au transmis pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.


„Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă a fost solicitat să acorde prim ajutor calificat unei femei. Din păcate, aceasta era decedată, fără posibilitatea de resuscitare. Mai exact, victima avea aproximativ 75 de ani”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Potrivit observatornews.ro, vecinii spun că femeia obişnuia să primească vizite de la fiul ei, însă de la o vreme lucrurile s-au schimbat. Bărbatul ar fi început să aibă probleme psihice şi a vrut să îşi ia viaţa de mai multe ori.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O fetiţă de 8 ani dispărută dintr-o localitate din Botoşani, găsită moartă la marginea pădurii. Suspiciune de crimă.

Crimă cumplită. Și-ar fi aruncat soția de pe balcon și s-a uitat la ea cum moare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter