Actualitate

Pieton, lovit mortal de o mașină în Livada, Cluj. Paramedicii nu au mai reușit să-l salveze pe bărbat.

Un pieton a fost lovit mortal de o maşină, joi seara, în localitatea Livada din judeţul Cluj.

Pieton, lovit mortal de o mașină în Livada, Cluj | Foto: Depositphotos.com Pieton, lovit mortal de o mașină în Livada, Cluj | Foto: Depositphotos.com

 

 


Un pieton a fost lovit mortal de o maşină, joi seara, în localitatea Livada din judeţul Cluj. Paramedicii nu au mai reuşit să-l salveze pe bărbat. 

 


„La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 22.25, pe DN1C, în localitatea Livada a fost raportat un accident de circulație. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 48 de ani, care conducea un autoturism înspre municipiul Cluj-Napoca a accidentat un bărbat, de 66 de ani, aflat în calitate de pieton în traversarea drumului public pe marcajul pietonal. În urma evenimentului, echipajul medical prezent la fața locului a procedat imediat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, acesta a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpa”, a transmis IPJ Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident grav de circulație pe Autostrada A3, în urma impactului dintre un camion și un autoturism. Un bărbat a murit.

Accident între un TIR și o mașină pe A3. UPDATE: Un bărbat a murit. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter