Actualitate

LE-AŢI VĂZUT? Două minore, date dispărute. Au plecat voluntar din Piaţa 14 Iulie din Cluj-Napoca/UPDATE: Cele două tinere, identificate în Dej.

Cele două minore de 11 şi respectiv 14 ani, care au plecat voluntar vineri, 7 iunie, la ora 18.00, din Piaţa 14 Iulie din Cluj-Napoca şi nu s-au mai întors, au fost identificate de polițiști, duminică, în municipiul Dej.

Două minore, date dispărute | Foto: IPJ Cluj Două minore, date dispărute | Foto: IPJ Cluj

 

 


UPDATE: Duminică, 9 iunie, cele două minore plecate voluntar de la adresa de domiciliu au fost identificate. 

„Referitor la cazul minorelor plecate voluntar vă comunicăm faptul că acestea au fost găsite în cursul dimineții de azi, în jurul orei 03.00, în municipiul Dej.


Din declarațiile acestora a rezultat că cele două nu au fost victimele unei infracțiuni”, informează, duminică dimineața, IPJ Cluj.

ȘTIREA INIȚIALĂ


Două minore au fost date dispărute. Ele au plecat în ziua de 7 iunie din zona Pieţei 14 Iulie din Cluj-Napoca. 

„La data de 7 iunie 2024, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre la faptul că MARCOVICI LARA EXIMENA, în vârstă de 11 ani și LACZI MONICA CRUCIȚA, în vârstă de 14 ani, din municipiul Cluj-Napoca au plecat voluntar în cursul zilei de ieri, 7 iunie a.c., ora 18.00, în timp ce se aflau în zona Piața 14 iulie din Cluj-Napoca”, precizează IPJ Cluj.


SEMNALMENTE: Marcovici Lara Eximena – înălțime aproximativă - 1,60 m, aproximativ 55 de kg, păr roșcat, ochi căprui.

La momentul plecării aceasta purta o bluză de trening de culoare crem, pantaloni de culoare gri și pantofi sport alb cu roz.


SEMNALMENTE: Laczi Monica Crucița - înălțime aproximativă – 1,60 m, aproximativ 55 de kg, păr brunet, ochi negri.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de trening de culoare alb, maiou scurt de culoare gri și pantofi sport negri.

„Persoanele care pot furniza orice informaţii despre acesta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!”, a mai transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Aproape 10.000 de sesizări pentru copii dispăruți au fost făcute în ultimul an. Numărul e în creștere, pentru al doilea an succesiv.

L-AȚI VĂZUT? Minor de 13 ani din Cluj-Napoca, dat dispărut. A plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors/UPDATE: A fost găsit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter