Actualitate

Tânăr de 22 ani, reținut de polițiști. A fost prins beat la volan după ce a fost implicat într-un accident rutier, în Gherla.

Un tânăr de 22 de ani din comuna Mintiu Gherlii a fost prins beat la volan, în Gherla. De asemenea, tânărul a fost implicat şi într-un accident rutier. Tânărul a fost reţinut de poliţişti.

Tânăr de 22 ani, reţinut de poliţişti | Foto: IPJ Cluj Tânăr de 22 ani, reţinut de poliţişti | Foto: IPJ Cluj

 

 


Luni, 10 iunie, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Gherla au dispus măsură reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 22 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 


Potrivit poliţiştilor, tot pe 10 iunie, tânărul ar fi fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Dejului din municipiul Gherla.

„Fiind testat cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au procedat la testarea acestuia și cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, reieșind indicii cu privire la prezența acestora în organism, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice. Față de acesta, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, informează, luni, IPJ Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr arestat după ce a făcut dezastru într-o biserică din Mintiu Gherlii! A furat mai multe bunuri.

Un tânăr din Cluj, care a jefuit un magazin și a atacat un paznic, a fost arestat pentru 30 de zile

Ultimele Stiri
abonare newsletter