Actualitate

Reacția unui bucureștean la traficul din Cluj-Napoca: „M-a indus în eroare, m-a confuzat și scurtcircuitat pe creier de nu știu cum să reacționez”

Traficul din Cluj-Napoca continuă să fie un subiect fierbinte de discuție, atrăgând reacții diverse din partea locuitorilor și a vizitatorilor deopotrivă.

Traficul din Cluj-Napoca continuă să fie un subiect fierbinte de discuție, atrăgând reacții diverse din partea locuitorilor și a vizitatorilor deopotrivă| Foto: Sergiu Răzvan - Facebook, 16.12.2022 Traficul din Cluj-Napoca continuă să fie un subiect fierbinte de discuție, atrăgând reacții diverse din partea locuitorilor și a vizitatorilor deopotrivă| Foto: Sergiu Răzvan - Facebook, 16.12.2022

 

 


Traficul din Cluj-Napoca continuă să provoace reacții diverse din partea vizitatorilor. Un bucureștean aflat în Cluj-Napoca a povestit pe Tik Tok pățania cu un șofer într-un sens giratoriu.

 


Acesta a intrat într-un sens giratoriu din municipiu fără să acorde prioritate și a fost aproape să provoace un accident rutier. 

Acesta s-a așteptat la un conflict, însă a rămas surprins când celălalt șofer i-a făcut doar un mic semn și l-a lăsat să treacă, fără scandal. 


„Eu ca bucureștean din tată în fiu vreau să vă spun că traficul din Cluj-Napoca m-a indus în eroare, m-a confuzat și scurtcircuitat pe creier de nu știu cum să reacționez.
Am intrat într-un sens giratoriu care nu avea un rond în mijloc cum sunt obișnuit, avea o bulină roșie pictată pe asfalt. I-am dat blană, am intrat ca ciobanul până să-mi dau seama că este sens giratoriu și trebuia să acord prioritate a venit o mașină din stânga și amândoi am pus frână în mijlocul intersecției și mai avea puțin până să ne atingem.
Eu în situațiile de genu, cum sunt obișnuit la mine acasă, mi-am dat lanțul și brățara jos și am dat să pun mâna pe bâtă. Când m-am uitat la celălalt șofer omul era cu ambele mâini pe volan, relaxat, nu și-a dat tricoul jos de pe el, nu gesticula, nu înjura și mi-a făcut semn să trec mai departe. În acel moment am rămas prost, eram «Nu ne batem? Nu ne scuipăm? Pur și simplu trecem mai departe și lăsăm lucrul acesta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat?»
Am plecat. Mă tot uitam în oglinda retrovizoare, nu mă urmărea nimeni. Nu știu ce se întâmplă cu orașul acesta (…) nu am auzit un claxon toată ziua. Nu mă simt bine aici. O să mă întorc la mine în oraș și o să aplic lecția pe care mi-a arătat-o colegul din trafic. Meritam bătaie rău de tot”, a transmis tânărul.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bucureștean prins mort de beat la volan pe o stradă din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost reținut.

Un bucureștean a venit să vadă autobuzele electrice. „Clujul a trecut la un alt nivel”

Ultimele Stiri
abonare newsletter