Actualitate

Bagaj suspect în centrul Clujului. Au intervenit polițiștii.

Intervenție de urgență a polițiștilor de la Acțiuni Speciale din cauza unui bagaj suspect abandonat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca.

Bagaj suspect, abandonat în centrul Clujului. Intervenție a polițiștilor de la Acțiuni Speciale|Foto: Info Trafic jud.Cluj Facebook.com Bagaj suspect, abandonat în centrul Clujului. Intervenție a polițiștilor de la Acțiuni Speciale|Foto: Info Trafic jud.Cluj Facebook.com

 

 


Polițiștii au intervenit, în după amiaza zilei de miercuri, pe B-dul 21 Decembrie 1989 din cauza unui bagaj suspect care a fost abandonat. 

„La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 16.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 s-ar afla un bagaj de călătorie abandonat”, potrivit informațiilor transmise de Inspectorarul Județean de Poliție (IPJ) Cluj. 


CITEȘTE ȘI: 
Alertă falsă cu bomba în centrul Clujului. Poliție: „Era un bagaj suspect”

La fața locului a fost dirijat un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale - Compartimentului Pirotehnic, care au procedat la verificarea bagajului respectiv. 

În urma cercetărilor de specialitate, polițiștii au constatat că bagajul nu prezintă niciun pericol. Pe parcursul acțiunii, traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate.  


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii, în alertă din cauza unui bagaj „suspect” lăsat în centrul Clujului. Ce se afla în el

Ultimele Stiri
abonare newsletter