Actualitate

Doi răniți, în urma unui accident de mașină în Munții Rodnei. Una dintre victime, transportată cu elicopterul SMURD la Cluj-Napoca.

Doi bărbaţi au fost răniţi după ce s-au răsturnat, sâmbătă, cu o maşină de teren, într-o zonă greu accesibilă din Munții Rodnei. Una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD.

Doi bărbați au fost răniți în urma unui accident într-o zonă montană greu accesibilă. Una dintre victime, transportată cu elicopterul SMURD la Cluj|Foto: Inspectoratul General de Aviație al MAI Facebook.com Doi bărbați au fost răniți în urma unui accident într-o zonă montană greu accesibilă. Una dintre victime, transportată cu elicopterul SMURD la Cluj|Foto: Inspectoratul General de Aviație al MAI Facebook.com

 

 


Incidentul s-a petrecut în zona localității Anieș, iar la fața locului a fost direcționat un echipaj de terapie intensivă mobilă.

 


Una dintre victime a fost preluată de un elicopter SMURD, în stare de inconştienţă, pentru a fi transportată la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca.

„În momentul în care echipajele de intervenţie au ajuns la locul solicitării, au găsit ambele victime cu semne vitale, una inconştientă, una conştientă. Bărbatul inconştient a fost stabilizat de echipajul elicopterului SMURD de la Baza Jibou şi pregătit pentru a fi transportat pe cale aeriană la o clinică de specialitate din municipiul Cluj-Napoca”, potrivit ISU Bistrița-Năsăud


Un alt bărbat este conștient și cooperant, însă prezintă politraumatisme în urma accidentului.

„Bărbatul conştient este coborât din zona greu accesibilă de către echipajele de intervenţie (paramedici şi Salvamont) până la echipajul de terapie intensivă mobilă, pentru a fi evacuat la UPU SMURD Bistriţa”, arată sursa citată. 


Accidentul s-a produs în zona Izvorul Laptelui din Munţii Rodnei, iar maşina de teren se pare că s-a răsturnat de mai multe ori.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Victimă trasportată cu elicopterul SMURD la spital, în urma unui grav accident rutier în localitatea Vânători

Ultimele Stiri
abonare newsletter