Actualitate

Tânăr din Dej, reținut pentru scandal și furt calificat

Un tânăr de 19 ani a fost reținut pentru o spargere dată într-o sală de jocuri din Dej. După ce a plecat cu banii, acesta a amenințat un asistent medical cu un cuțit.

Tânăr din Dej, reținut de polițiști pentru scandal și furt calificat|Foto: Depositphotos.com Tânăr din Dej, reținut de polițiști pentru scandal și furt calificat|Foto: Depositphotos.com

 

 


Polițiștii din Dej au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 19 de ani, din același municipiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii și liniștii publice și furt calificat.

 


Săptămâna trecută, acesta ar fi pătruns în interiorul unei săli de jocuri de noroc, din municipiul Dej, unde ar fi sustras suma de 100 de lei, ulterior părăsind locația. 

CITEȘTE ȘI: 
Doi tineri, reţinuţi pentru 24 de ore. Au încercat să sustragă bunuri dintr-un supermarket din Gherla. Unul dintre ei a agresat fizic agentul de pază.

„Ulterior, la data de 6 iunie, în jurul orei 23.30, acesta s-ar fi prezentat la o unitate medicală din municipiul Dej cu o plagă tăiată, unde ar fi devenit agresiv și ar fi amenințat asistentul medical cu un obiect contondent”, informează IPJ Cluj. 


În cursul acestei săptămâni, joi, în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbat de 36 de ani, reţinut pentru 24 de ore. A furat peste 29.000 de lei dintr-o sală de jocuri din Dej.

Ultimele Stiri
abonare newsletter