Actualitate

Emil Boc, la finalul Crosului Supereroilor: „Faceți mișcare în fiecare zi!”

Primarul Clujului, Emil Boc, a participat la cursa de 5 km a Crosului Supereroilor din cadrul Sports Festival. Edilul i-a îndemnat pe clujeni să facă mișcare în fiecare zi.

Emil Boc a alergat la Crosul Supereroilor: „Faceți mișcare în fiecare zi!”|Foto: Emil Boc Facebook.com Emil Boc a alergat la Crosul Supereroilor: „Faceți mișcare în fiecare zi!”|Foto: Emil Boc Facebook.com

 

 


Cursa de 5 km din cadrul Crosului Supereroilor a adunat clujenii pasionați de sport, iar edilul Emil Boc s-a aflat printre participanți. 

În aprilie 2024, primarul Emil Boc a alergat 4 kilometri la un maraton internațional.


„Mesajul cel mai important în urma acestui cros este simplu: Faceți mișcare oricând puteți și în orice situație! 

Este de departe cea mai sigură și ieftină investiție în sănătate, cu beneficii mari pe termen mediu și lung. 


Mă bucur să văd atâția clujeni care participă aici, pe Cluj Arena, la un asemenea moment. Este o atmosferă superbă”, a explicat Emil Boc. 

CITEȘTE ȘI: 
Emil Boc a trecut toate probele semimaratonului desfășurat la Cluj. „Prin mișcare și prin educație reușim în viață”.

„Este un îndemn pe care îl adresez clujenilor de toate vârstele: Faceți mișcare în fiecare zi!”, a declarat Emil Boc, care a reușit să parcurgă proba de 5.000 m în 26 min., un timp specific unui alergător bun. 


În octombrie anul trecut, Boc a participat și la semimaratonul Fuga la Cultură.  De altfel, Emil Boc participă adesea la competițiile sportive din Cluj. În toamna lui 2022 a reușit să alerge 4 km la un maraton internațional, iar în urmă cu zece ani, primarul Clujului a bifat un record personal reușind să parcurgă cei 6 km în 21 de minute. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc a alergat 4 kilometri la un maraton internațional: „Sportul înseamnă un stil de viață echilibrat”

abonare newsletter