Actualitate

Doi tineri din Cluj, reținuți pentru furt calificat. Au furat 50.000 de euro dintr-o locuință de pe strada Horea.

Doi tineri din Cluj care au furat 250.000 de lei dintr-un apartament de pe strada Horea din Cluj-Napoca au fost reținuți de polițiști.

Doi tineri, reținuți de polițiști după ce au dat o spargere de zile mari într-o locuință de pe strada Horea|Foto: IPJ Cluj Doi tineri, reținuți de polițiști după ce au dat o spargere de zile mari într-o locuință de pe strada Horea|Foto: IPJ Cluj

 

 


Polițiștii clujeni instrumentează un dosar penal pentru furt calificat, în cadrul căruia a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 28 de ani, din municipiul Gherla și o tânără de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Au pătruns pe geam și au dat lovitura 

În fapt, polițiștii au stabilit faptul că, joi, „la data de 13 iunie a.c., în jurul orei 20.15, cei doi ar fi pătruns, prin escaladare, într-un imobil situat la parterul unui bloc de pe strada Horea din municipiu, de unde ar fi sustras suma de 248.000 de lei”, informează, duminică, IPJ Cluj.


Au sustras 250.000 de lei|Sursa: IPJ Cluj

Astfel, în urma cercetărilor, cei doi tineri au fost depistați în municipiul Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI: 
Doi bărbați din Cluj-Napoca au furat bijuterii și 19.000 de euro. Hoții, prinși în trafic de polițiști

„Până la acest moment, prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial de polițiști”, arată sursa citată. 


Doar o parte din bani au fost recuperați|Sursa: IPJ Cluj

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările au fost derulate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bonnie and Clyde. Un cuplu de hoți din Cluj a terorizat Deva printr-o serie de tâlhării

Ultimele Stiri
abonare newsletter