Actualitate

AnimaWings lansează curse București – Cluj-Napoca cu nouă frecvențe săptămânale (P)

AnimaWings a anunțat lansarea noilor curse regulate pe ruta București-Cluj-București, începând din martie 2025.

Anunțul privind lansarea a fost făcut marți, la Cluj-Napoca, într-o întâlnire la care au participat autorități locale, reprezentanți ai mediului de afaceri, agenții de turism și jurnaliști. Anunțul privind lansarea a fost făcut marți, la Cluj-Napoca, într-o întâlnire la care au participat autorități locale, reprezentanți ai mediului de afaceri, agenții de turism și jurnaliști.

 

Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, la care au participat autorități locale, reprezentanți ai mediului de afaceri, agenții de turism și presă.


„Ambiția noastră este să unim toate destinațiile importante din țară, construind pentru români o infrastructură aeriană fiabilă și convenabilă”, a declarat Marius Pandel, President of the Board AnimaWings. El a adăugat că din Cluj-Napoca vor exista rute de conexiune prin București către Paris, Stockholm și Larnaca.

Foto: Marius Pandel, President of the Board AnimaWings

Prețul biletelor pentru ruta București – Cluj-Napoca începe de la 38,20 de euro pe sens, cu toate taxele incluse. Orarul de zbor, cu nouă frecvențe săptămânale, este deja disponibil pe site-ul companiei, www.animawings.com.


David Ciceo, Director General al Aeroportului Internațional Cluj, a salutat inițiativa: „Ne bucură faptul că o nouă companie românească sprijină dezvoltarea traficului aerian la nivel național.”

Toate zborurile vor fi efectuate cu aeronave noi, Airbus 220-300, care oferă 140/149 de locuri, inclusiv 12 scaune de business. Aceste avioane, mai silențioase și mai ecologice, consumă cu 25% mai puțin combustibil decât generațiile anterioare și vor putea ateriza pe aeroporturi mari din orașe precum Paris – Charles de Gaulle sau Stockholm – Arlanda.


„AnimaWings se poziționează ca fiind o companie smart cost, oferind soluții noi și eficiente”, a explicat Pandel. El a subliniat că compania își propune să devină o alternativă reală pentru low cost, oferind facilități la bord precum catering, wi-fi și un spațiu generos între scaune.

AnimaWings operează zboruri de pe Aeroportul Henri Coandă din București, dar și din alte orașe din țară și va continua să extindă destinațiile cu plecare din București, odată cu lansarea programului de iarnă, folosind aeronavele Airbus A320 din flota existentă.


Compania, lansată în 2020 și având deja peste 500.000 de pasageri transportați, este parte a Memento Group și colaborează îndeaproape cu tour operatorul Christian Tour. AnimaWings este dedicată oferirii unor servicii de înaltă calitate și a unor experiențe de zbor memorabile, promit reprezentanții companiei.

CITEȘTE ȘI:

O nouă companie aeriană va opera în premieră zboruri spre destinaţia Antalya, de pe Aeroportul Cluj

Unde poți să zbori de pe Aeroportul Cluj? Lista destinațiilor și zilele în care sunt operate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter