Actualitate

„Nu te las singură”. Un băiat de 8 ani și-a pierdut viața în încercarea de a-și proteja mama - VIDEO

Un băiat de 8 ani și-a pierdut viața în încercarea de a-și proteja mama de tatăl său abuziv.

Un copil de 8 ani a murit când încerca să își protejeze mama de tatăl abuziv. Foto: captură Youtube / WCCO - CBS Minnesota Un copil de 8 ani a murit când încerca să își protejeze mama de tatăl abuziv. Foto: captură Youtube / WCCO - CBS Minnesota

 

 


Evenimentele tragice s-au petrecut în Burnsville, Statele Unite, unde Danair Harden, în vârstă de 30 de ani, și-a bătut partenera, Cherish Edwards, în casa lor. 

 


Văzând scena, fiul lor de 8 ani a intervenit pentru a o apăra pe mamă, moment în care Harden l-a împușcat mortal în cap, sub privirile neputincioase ale femeii și ale celorlalți patru copii ai cuplului, potrivit The New York Post.

După comiterea crimei, bărbatul a încercat să se sinucidă, însă nu a reușit.


Copil de 8 ani, ucis pentru că a încercat să-și protejeze mama de tatăl abuziv

Cherish Edwards a declarat: „Am scăpat în sfârșit de el, dar fiul meu a plătit cu sacrificii extreme. Copiii mei sunt traumatizați. Va dura ani de zile pentru ca această scenă să dispară, dacă se va întâmpla vreodată...".

CITEȘTE ȘI:
O crimă odioasă zguduie din nou o comunitate. Mamă și fiica de 4 ani răpite și ucise - VIDEO

Harden fusese deja acuzat de agresiune, după ce ar fi încercat să își stranguleze partenera, când aceasta a decis să îl părăsească. Edwards avertizase deja autoritățile cu privire la comportamentul violent al partenerului său, menționând că „are permis de port-armă și aproape întotdeauna poartă una...".


În ziua crimei, Harden se prezentase la tribunal  pentru a răspunde acuzațiilor de violență domestică. Judecătoarea a stabilit cauțiunea la 4.000 de dolari, sumă pe care bărbatul a achitat-o, fiind eliberat după-amiaza. 

Câteva ore mai târziu, el s-a întors acasă, unde a comis fapta cumplită. 


Sacrificiu suprem: Un băiețel de 8 ani a murit pentru a o feri pe mamă de tatăl violent

Potrivit femeii, copilul a încercat să o protejeze, refuzând să plece: „Fiul meu a vrut să mă protejeze. Este cu adevărat de neimaginat ca un copil de opt ani să încerce să smulgă o armă din mâinile unui bărbat în toată firea. Este o durere insuportabilă. Am strigat la el să plece, să se ducă la vecini. El a refuzat și a spus: ".

La sosirea polițiștilor, Harden și fiul său au fost găsiți răniți și au fost duși la spital, unde copilul a murit, în timp ce bărbatul este spitalizat în stare critică. 

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că o anchetă este în desfășurare și că Harden ar putea fi acuzat de fapte penale foarte grave.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

O crimă odioasă zguduie din nou o comunitate. Mamă și fiica de 4 ani răpite și ucise - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter