Actualitate

O crimă odioasă zguduie din nou o comunitate. Mamă și fiica de 4 ani răpite și ucise - VIDEO

O mamă de 35 de ani a fost ucisă, iar cele două fiice ale sale, de 4 ani și 8 ani, au fost răpite. Una dintre fetițe a fost găsită moartă.

Un bărbat a fost arestat după ce o mamă a fost ucisă, iar fiicele ei au fost răpite în SUA. Una dintre fetițe a murit. Foto: captură Youtube / WWLTV Un bărbat a fost arestat după ce o mamă a fost ucisă, iar fiicele ei au fost răpite în SUA. Una dintre fetițe a murit. Foto: captură Youtube / WWLTV

 

 


Daniel Callihan a fost arestat joia trecută, după ce o mamă în vârstă de 35 de ani a fost găsită moartă, iar cele două fiice răpite de aceasta au fost descoperite ulterior în Mississippi - una decedată, iar cealaltă în viață.

 


Dramă în SUA: o mamă a fost ucisă, iar fiicele ei au fost răpite. Una dintre fetițe a fost găsită moartă

Bărbatul în vârstă de 36 de ani e acuzat de „comiterea unor acte de violență brutale și odioase”, inclusiv de uciderea lui Callie Brunett și a fiicei sale de 4 ani, a precizat biroul șerifului din Tangipahoa.

Răspunzându-i unui reporter în timp ce era dus la închisoare, suspectul a declarat: „Nu există niciun motiv pentru ceea ce am făcut”. 


CITEȘTE ȘI:
Crimă în Cluj-Napoca? Femeie de 77 de ani, găsită moartă în apartamentul de pe Calea Mănăștur. Principalul suspect, fiul femeii.

Deloc surprinzător, Callihan a fost diagnosticat în trecut cu tulburare de personalitate borderline.

Vineri, poliția a arestat-o și pe presupusa complice a lui Callihan, Victoria Cox, în vârstă de 32 de ani. Femeia se ascunsese într-un motel din sudul orașului Jackson și a fost imediat interogată. 


Suspect de trafic de persoane arestat după o crimă odioasă în SUA: o mamă ucisă, fiice răpite

Rolul ei în dublul asasinat nu a fost clarificat încă, dar, potrivit anchetatorilor, ea era iubita criminalului și probabil că era la curent cu planul acestuia de a o răpi și ucide pe Callie Brunett și pe fiica ei.

Poliția suspectează că femeia și fiica ei, care va fi supusă unei autopsii în zilele următoare, au ajuns în centrul unui trafic de persoane.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un copil recunoaște o crimă nerezolvată până acum: „L-am ucis pe acel om când aveam 7 ani”

Cinci pakistanezi, arestați pentru că au omorât cu o țeavă un afgan, în plină stradă. Crima s-a petrecut în Timișoara.

Ultimele Stiri
abonare newsletter