Actualitate

Pârâul de pe Valea Mărăloiu din Apahida, poluat: „Ar trebui creat un Consiliu al Apei cu specialiști și reprezentanți de la autorități”.

Pârâul de pe Valea Mărăloiu din Apahida a fost poluat.

Pârâul de pe Valea Mărăloiu din Apahida, poluat | Foto: Someșul nostru - pagină Facebook – captură video Pârâul de pe Valea Mărăloiu din Apahida, poluat | Foto: Someșul nostru - pagină Facebook – captură video

 

 


Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook Someșul nostru, a fost poluat pârâul de pe Valea Mărăloiu din Apahida. 

„Așa arată Pârâul Valea Mărăloiu din Apahida, care apoi se deversează în Someșul nostru. Cum astfel de probleme se multiplică în zona metropolitană, ar trebui creat un Consiliu al Apei cu reprezentanți de la autorități, societatea civilă, specialiști. Compania de Apă Someș SA, Apele Române, Garda de Mediu, Primăria Apahida ar trebui sa ia masuri urgente”, arată postarea de pe Facebook. 


Cauzele poluării

Postarea precizează care ar putea fi cauzele poluării pârâului. 

„Plin de fecale fie de la fose septice, fie de la canalizare depășită. Mai multe despre cum ar putea să arate un Consiliu al Apei atât la nivel legislativ, dar și ca protocol la nivel local de colaborare, în curând, într-un volum colectiv despre Soluții Bazate pe Natură la Someș”, mai arată postarea de pe Facebook.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Poluare cu petrol pe râul Someș în zona Podului Garibaldi: „Analizele sunt în curs de determinare”

Clujul „luptă” împotriva schimbărilor climatice. Emil Boc: „Principalele surse de poluare sunt mașinile și construcțiile”

Ultimele Stiri
abonare newsletter