Actualitate

O mașină s-a lovit de un cap de pod și a luat foc, în Gilău. Trei persoane au ajuns la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, joi, pe DN1 la intrarea în Gilău. O mașină s-a lovit de un cap de pod și a luat foc.

Un accident rutier a avut loc, joi, pe DN1 la intrarea din Gilău spre Huedin| Foto: Info Trafic jud.Cluj Un accident rutier a avut loc, joi, pe DN1 la intrarea din Gilău spre Huedin| Foto: Info Trafic jud.Cluj

 

 


Traficul a fost oprit timp de jumătate de oră pe DN 1 la intrarea din Gilău după ce o mașină s-a lovit de un cap de pod.

 


Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, în urma incendiului mașina a luat foc, iar trei persoane au fost transportate la spital.

„Traficul a fost oprit pe DN 1 Cluj-Napoca - Huedin, pe raza localității Gilău, județul Cluj, pentru cercetarea împrejurărilor în care un autoturism a părăsit carosabilul, lovind un cap de pod. În urma impactului, s-a produs un incendiu la nivelul autovehiculului, cele trei persoane aflate în interior reușind să se evacueze anterior, suferind leziuni ușoare, după o primă evaluare. Incendiul a fost lichidat. În urma leziunilor suferite după ce autoturismul în care se aflau a lovit un cap de pod, trei persoane au necesitat transportul la spital”, au transmis reprezentanții Centrului Infotrafic.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Motociclist rănit într-un accident în Florești. Victima, transportată la spital. FOTO

A sărbătorit prea mult victoria României la EURO 2024 și a făcut accident. Șofer băut, implicat într-un accident rutier în Borhanci.

Ultimele Stiri
abonare newsletter