Actualitate

A sărbătorit prea mult victoria României la EURO 2024 și a făcut accident. Șofer băut, implicat într-un accident rutier în Borhanci.

Un șofer băut a provocat, luni seară, un accident în cartierul Borhanci. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Un șofer băut a provocat, luni seară, un accident în cartierul Borhanci| Foto: observatornews.ro Un șofer băut a provocat, luni seară, un accident în cartierul Borhanci| Foto: observatornews.ro

 

 


Un accident rutier a avut loc, luni seară, în cartierul Borhanci din Cluj-Napoca.

 


Potrivit observatornews.ro, șoferul care a provocat accidentul ar fi sărbătorit victoria României de la EURO 2024 cu prea mult alcool.

„La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 21.50, a fost înregistrat un accident rutier, pe strada Borhanciului din municipiul Cluj-Napoca, soldat cu pagube materiale.
Din activitățile de cercetare efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un autovehicul condus de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din același municipiu.
În urma testărilor cu aparatul etilotest, bărbatului de 37 de ani i-a rezultat o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.
În continuare se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Polițist clujean reținut pentru luare de mită și trafic de influență. Ar fi primit 12.000 de euro pentru a distruge un proces verbal al unui şofer băut.

O șoferiță băută a rănit trei oameni într-un accident rutier, în Călățele. Femeia a fost reținută.

Ultimele Stiri
abonare newsletter