Actualitate

Moment superb la festivitatea de absolvire. O tânără de la UBB, cerută în căsătorie în timpul ceremoniei. FOTO

Într-o zi plină de emoție și sărbătoare, ceremonia de absolvire de la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) Cluj a fost marcată de un moment deosebit de special.

O tânără absolventă de la Facultatea de Psihologie a fost surprinsă cu o cerere în căsătorie, chiar în timpul festivităților, în fața colegilor, profesorilor și a familiei sale| Foto: Hinata - TikTok O tânără absolventă de la Facultatea de Psihologie a fost surprinsă cu o cerere în căsătorie, chiar în timpul festivităților, în fața colegilor, profesorilor și a familiei sale| Foto: Hinata - TikTok

 

 


Într-o zi plină de emoție și sărbătoare, ceremonia de absolvire de la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca a fost marcată de un moment deosebit de special. 

 


O tânără absolventă de la Facultatea de Psihologie a fost surprinsă cu o cerere în căsătorie, chiar în timpul festivităților, în fața colegilor și a profesorilor.

În timpul ceremoniei, în momentul în care tânăra absolventă a părăsit scena cu diploma, iubitul ei, a decis să transforme ziua deja specială într-un eveniment de neuitat. Cu emoție și curaj, acesta s-a apropiat de scenă, având în mână un buchet de flori și o cutiuță de bijuterii. Sub privirile uimite și încântate ale celor prezenți, bărbatul a îngenuncheat și i-a adresat întrebarea mult așteptată: „Vrei să te căsătorești cu mine?”.


Răspunsul tinerei nu s-a lăsat așteptat. Vizibil emoționată și cu lacrimi de bucurie în ochi, aceasta a spus „Da”, stârnind aplauze și urale din partea întregii săli. Profesorii, colegii și rudele au fost martori ai acestui moment magic, transformând ceremonia de absolvire într-o poveste de dragoste memorabilă.

Mulți dintre cei prezenți și-au exprimat entuziasmul și bucuria pentru cuplul fericit. 


Videoclipul poate fi văzut AICI.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zeci de cupluri clujene, premiate pentru 50 de ani de căsătorie neîntreruptă

Cupluri din Florești, premiate pentru 50 de ani de căsătorie! Pivariu: „Un exemplu de devotament și iubire durabilă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter