Actualitate

Accident în zona Calvaria, între o mașină și un tramvai. Trafic îngreunat. UPDATE: O femeie de 50 de ani, transportată la spital.

Un accident rutier a avut loc vineri în zona podului Calvaria din Mănăștur, între o mașină și un tramvai. Traficul este îngreunat în zonă. UPDATE: O femeie de 50 de ani, transportată la spital.

Accident în zona Calvaria, între o mașină și un tramvai | Foto: Kis Jeno - INFO TRAFIC jud. CLUJ – Facebook Accident în zona Calvaria, între o mașină și un tramvai | Foto: Kis Jeno - INFO TRAFIC jud. CLUJ – Facebook

 

 


Un accident rutier a avut loc vineri în zona podului Calvaria din Mănăștur, între o mașină și un tramvai. Mai mulți martori au raportat că în zonă traficul este îngreunat, lângă podul Calvaria. 

Accident în zona Calvaria, între o mașină și un tramvai | Foto: INFO TRAFIC jud. CLUJ – Facebook

Pompierii ISU Cluj au intervenit la fața locului.


Accident în zona Calvaria, între o mașină și un tramvai | Foto: INFO TRAFIC jud. CLUJ – Facebook

UPDATE: „Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit la un eveniment rutier petrecut pe strada Plopilor din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului au ajuns două autospeciale și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism și un tramvai avariate, fără ocupanți în acestea. O femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost consultată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări aceasta era conștientă și cooperantă”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Motociclist rănit într-un accident în Florești. Victima, transportată la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter