Actualitate

Chiar dacă plouă, distracția a fost în toi la Dog Assist. Copiii s-au jucat cu pistoalele cu apă. FOTO

Echipa Dog Assist a pregătit un weekend plin de activități educative, muzică și ateliere de creație, dar și distracție în apă alături de patrupezi. Chiar dacă ploaia și-a făcut prezența în Cluj-Napoca, cei mici nu s-au lăsat deranjați de acest lucru.

| Foto: Bianca Preda - monitorulcj.ro | Foto: Bianca Preda - monitorulcj.ro

 

 


Asociația Dog Assist a pregătit un weekend de poveste pentru toți cei dispuși să se alăture comunității pentru susținerea proiectelor de terapie asistată de animale. 

Activități creative, interacțiune cu animalele și un super concert

Asociația Dog Assist a pregătit în acest weekend o serie de evenimente menite să susțină activitatea asociației prin strângerea de fonduri pentru desfășurarea programelor de terapie asistată de animale, astfel încât participanții au avut parte de muzică bună, la un concert caritabil susținut, sâmbătă, de Luna Amară, în curtea centrului Dog Assist – ALPACATECA.


Ziua de duminică, 23 iunie, a început cu bătaia cu apă.

Chiar dacă ploaia și-a făcut apariția, cei mici s-au bucurat de pistoalele cu apă.


Foto: Bianca Preda - monitorulcj.ro

Cei mici au putut admira și exemplarele de alpaca.

 Foto: Bianca Preda - monitorulcj.ro

Asociația Dog Assist - Terapie Asistată de Animale, înființată în 2013, pune în prim plan armonia dintre oameni și animale. Doar anul trecut, asociația a oferit aproape 4.000 de ore de terapie.


Efectele benefice ale terapiei asistate de animale au fost demonstrate pe parcursul anilor în tratamente precum cele care vizează deficite motorii, emoționale, atenționale, motivaționale, dar și în rezolvarea unor probleme de relaționare, în facilitarea integrării sociale, în scăderea nivelului de anxietate și stres în general și îmbunătățirea calității vieții.

Din 2022, Asociația Dog Assist a inițiat un proiect inedit, prin intermediul Terapiei și Activităților Educative Asistate de Alpaca.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Weekend cu activități educative, muzică și distracție în apă alături de patrupezii comunității Dog Assist

Proiect INEDIT la Cluj-Napoca, terapie cu alpaca pentru copiii cu dizabilități: „Dorim să arătăm ce impact pozitiv pot avea animalele în viața noastră”

Ultimele Stiri
abonare newsletter