Actualitate

Eveniment inedit organizat de Dog Assist. Bătaie cu zăpadă în mijlocul verii.

Echipa Dog Assist pregăteşte un eveniment inedit la Cluj-Napoca. Va fi organizată o bătaie cu zăpadă în mijlocul verii.

Eveniment inedit organizat de Dog Assist. Bătaie cu zăpadă în mijlocul verii. | Foto: Bianca Preda - monitorulcj.ro Eveniment inedit organizat de Dog Assist. Bătaie cu zăpadă în mijlocul verii. | Foto: Bianca Preda - monitorulcj.ro

 

 


Asociația Dog Assist pregăteşte un eveniment inediat la Cluj-Napoca. Va fi organizată o bătaie cu zăpadă în mijlocul verii. 

 


„Ne-am gândit să organizăm cât mai multe evenimente în aşa fel încât comunitatea să ne cunoască şi să vadă că lucrurile pe care le povestim sunt reale. Ne pregătim să organizăm un eveniment care va include şi o bătaie cu bulgări de zăpadă. Evenimentul va avea loc peste câteva săptămâni. Vom anunţa mai multe informaţii în curând”, a declarat pentru monitorulcj.ro George Mosoia, președintele Dog Assist.

„Terapia cu animale nu se adresează doar copiilor”

Preşedintele Dog Assist a precizat că terapia cu animale nu se adresează doar copiilor, ci tuturor persoanelor care au nevoie de ajutor. 


„Terapia cu animale nu se adresează doar copiilor. Se adresează persoanelor care au nevoie de terapie alături de un psiholog, kinetoterapeut, de un logoped, de un terapeut ocupaţional. Noi cel mai mult lucrăm cu copiii, pentru că terapeuţii noştri majoritatea dintre ei sunt specializaţi pe copii. Avem expertiză şi pentru adulţi, expertiză individuală şi de grup”, a mai declarat George Mosoia. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Părinții care își învață copiii că patrupezii sunt răi: „Frici care nu ar trebui să existe în interiorul unui copil”

Chiar dacă plouă, distracția a fost în toi la Dog Assist. Copiii s-au jucat cu pistoalele cu apă. FOTO

abonare newsletter