Actualitate

Câine legat de un cilindru metalic pe şantierul de pe A3, în Tureni. Animalul era fără apă în plină caniculă.

Un câine a fost legat de un cilindru metalic pe şantierul de pe A3, în Tureni. Animalul nu avea apă în plină caniculă. Stăpânul a fost identificat şi sancţionat.

Câine legat de un cilindru metalic pe şantierul de pe A3, în Tureni. Animalul era fără apă în plină caniculă | Foto: Sarra Stoian – Protectia Animalelor Cluj - Grup Facebook Câine legat de un cilindru metalic pe şantierul de pe A3, în Tureni. Animalul era fără apă în plină caniculă | Foto: Sarra Stoian – Protectia Animalelor Cluj - Grup Facebook

 

 


Poliţiştii au demarat verificări în urma unei postări publicate pe grupul de Facebook Protecţia Animalelor Cluj, unde se aflau informaţii referitoare la condițiile nepotrivite în care se afla un câine. El era legat de un cilindru metalic pe şantierul de pe A3, în Tureni. Animalul nu avea apă în plină caniculă. 

 


„La data 22 iunie a.c., în urma unei postări publicate pe o platformă de socializare, în cadrul unui grup, referitoare la condițiile nepotrivite în care se afla un exemplar canin, fiind legat de un cilindru metalic pe șantierul centurii de legătură între Autostrada A3 și DN1 E60, în comuna Tureni, neavând sursă de apă, polițiștii Biroului Pentru Protecția Animalelor au demarat verificările necesare”, a transmis IPJ Cluj. 

Stăpânul, identificat şi sancţionat

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au stabilit că patrupedul aparține unui bărbat de 38 de ani, din comuna Tureni, care l-ar fi mutat temporar în acel loc. 


„În urma verificărilor efectuate, acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor, pentru nerespectarea obligațiilor deținătorilor de animale”, a transmis IPJ Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujean amendat cu 15.000 de lei pentru că și-a abandonat câinele. Animalul a încercat disperat să intre în casă - VIDEO

Doi căței au fost abandonați pe marginea unui drum național. Poliția îl caută pe cel vinovat

Etichete: caine tureni a3 canicula
abonare newsletter