Actualitate

WizzAir a anulat zboruri de pe Aeroportul Cluj. Cursele spre Barcelona și Londra au întârzieri.

Problemele curselor de la compania WizzAir continuă pe Aeroportul Cluj. Zeci de zboruri ale companiei sunt anulate sau cu întârzieri.

Zboruri WizzAir anulate| Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj - Facebook Zboruri WizzAir anulate| Foto: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj - Facebook

 

 


Vineri, 28 iunie, mai multe zboruri WizzAir au fost anulate sau cu întârzieri mari de pe Aeroportul Cluj.

 


De exemplu, la sosiri apar întârziate zborurile Ryan Air de la Dublin spre Cluj-Napoca care trebuia să ajungă la 11:15 și este estimat să ajungă 11:53, cele ale WizzAir de la Barcelona care programat să aterizeze la 12:50 și Londra - Luton la 13:05, care nu au estimare de sosire, iar cursa de la Charleroi care trebuia să ajungă în Cluj la 12:35 a fost anulată.

Sosiri| Sursa: airportcluj.ro 

În ceea ce privește plecările, zborul WizzAir de la ora 6:55 spre Charleroi a fost anulat.


Zborul WizzAir spre Charleroi, anulat | Foto: airportcluj.ro

Monitorulcj.ro a încercat să ia legătura cu compania WizzAir, dar până la publicarea articolului nu am primit niciun răspuns.

Update, ora 14:05


„Operațiunile de miercuri în spațiul aerian european au fost grav afectate ca urmare a problemelor de gestionare a sloturilor de zbor, cauzate de fenomene meteorologice multiple și simultane în întreaga Europă. Aceste fenomene au afectat capacitatea autorităților ATC (Air Traffic Control) și a Eurocontrol de a gestiona volumele de trafic la nivelul întregii industrii, ducând la întârzieri și anulări majore atât miercuri și joi, cât și astăzi. Această situație a afectat operațiunile Wizz Air și pe cele ale concurenților noștri din întreaga Europă.

La nivel de industrie, colaborăm cu alte companii aeriene pentru a înainta aceste probleme autorităților relevante, inclusiv Eurocontrol, pentru a ne asigura că sunt puse în aplicare măsuri de atenuare adecvate.


Cu toate acestea, cauza principală a acestor perturbări este activitatea meteorologică anormală, care rămâne intensă în întreaga Europă.

Compania aeriană monitorizează în permanență situația, care este de așteptat să se îmbunătățească progresiv în zilele următoare. Ne cerem scuze pasagerilor noștri care s-au confruntat cu întârzieri și anulări; cu toate acestea, situația de față este în afara controlului companiei aeriene”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții WizzAir.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Aproape 300 de zboruri ANULATE, pe Aeroportul Cluj. Director: „Nu avem soluții pe termen scurt”

Wizz Air suspendă mai multe zboruri de pe Aeroportul Cluj, din primăvară. Care este motivul?

Ultimele Stiri
abonare newsletter