Actualitate

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe A3 și DN1, Cluj-Turda, din cauza lucrărilor la drumul expres DEx4 de lângă Tureni.

Se anunță restricții de circulație pe DN1 și A3 din cauza lucrărilor la drumul expres DEx4 de lângă localitatea Tureni, județul Cluj.

Se anunță restricții de circulație pe DN1 și A3 din cauza lucrărilor la drumul expres DEx4 de lângă localitatea Tureni| Foto: Asociația Pro Infrastructură - Facebook Se anunță restricții de circulație pe DN1 și A3 din cauza lucrărilor la drumul expres DEx4 de lângă localitatea Tureni| Foto: Asociația Pro Infrastructură - Facebook

 

 


CNAIR a anunțat că atât pe DN1, cât și pe A3 vor exista restricții de circulație în vederea realizării lucrărilor de racordare a bretelelor drumului expres DEx4 (Autostrada A3 – DN1 Tureni) la DN1 și A3, respectiv amenajarea racordului la DN1 spre noul pasaj care va fi peste Drumul Expres.

 


Restricții de circulație pe DN1: 
Limitare de viteză la 30 km/h;
Îngustarea carosabilului la o bandă de circulație.

Restricțiile se vor realiza în 2 etape, pe partea dreaptă (sensul Turda – Cluj), înainte de intrarea în localitatea Mărtinești, respectiv pe partea stângă (pe sensul Cluj – Napoca – Turda), km. 457+650 – km. 458+295 (în apropiere de ieșirea din localitatea Mărtinești) și km. 456+800 – km. 457+140 (în apropiere de intrarea în Tureni).


Restricții de circulație pe A3:  
Limitare de viteză la 60 km/h;
Îngustarea benzilor carosabilului prin presemnalizare și marcaje provizorii pentru asigurarea spațiului de siguranță corespunzător față de zona de lucrări.

Restricțiile se vor realiza în 4 etape, pe sectoarele km. 22+130 – km. 25+350 – calea 2 (sensul Gilău – Turda) respectiv km. 19+700 – km. 22+650 pe calea 1 (pe sensul Turda – Gilău).


Termen pentru finalizarea lucrărilor este octombrie 2024.

Articol scris de Ilinca Dandoczi


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Progres bun pe drumul expres dintre A3 și DN1! „O armată” de utilaje, mobilizate pe șantier - FOTO/ VIDEO

Drumul Expres Tureni-Autostrada Transilvania ar putea fi finalizat în decembrie

Ultimele Stiri
abonare newsletter