Actualitate

Bărbat reținut pentru furt calificat. Și-a lăsat bunicul fără 13.000 de euro.

Un bărbat din comuna clujeană Tritenii de Jos a fost reținut de polițiști după ce a furat din locuința bunicului său 13.000 de euro.

Bărbat reținut pentru furt calificat. A dat o „spargere” în locuința bunicului, pe care l-a lăsat fără 13.000 de euro|Foto: pixabay.com Bărbat reținut pentru furt calificat. A dat o „spargere” în locuința bunicului, pe care l-a lăsat fără 13.000 de euro|Foto: pixabay.com

 

 


Joi, polițiștii din Câmpia Turzii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la un imobil din municipiu și un mandat de aducere în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt calificat, față de un bărbat.

Și-a lăsat bunicul lefter

Potrivit datelor din anchetă, incidentul s-a produs la începutul acestui an, în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, când „bărbatul ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, în locuința în care se afla bunicul său, situată în comuna Tritenii de Jos, iar prin deteriorarea unui corp de mobilier ar fi sustras 13.000 de euro”, informează, vineri, IPJ Cluj. 


CITEȘTE ȘI: 
Doi tineri din Cluj, reținuți pentru furt calificat. Au furat 50.000 de euro dintr-o locuință de pe strada Horea.

Prejudiciul a fost recuperat parțial de polițiști.

Pe numele bărbatului, de 39 de ani, din comuna Tritenii de Jos, a fost emisă ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda, fiind plasat sub măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doi bărbați din Cluj-Napoca au furat bijuterii și 19.000 de euro. Hoții, prinși în trafic de polițiști

Ultimele Stiri
abonare newsletter