Actualitate

RIDICOL. Campioni la protocoale inutile. Armata și Biserica au semnat un protocol plin de cuvinte goale!

Armata și Biserica au încheiat la pomenirea Sf. Ștefan cel Mare, un protocol de colaborare care este plin de „cuvinte goale”.

Campioni la protocoale inutile. Armata și Biserica au semnat un protocol plin de cuvinte goale! | Foto: basilica.ro Campioni la protocoale inutile. Armata și Biserica au semnat un protocol plin de cuvinte goale! | Foto: basilica.ro

 

 


Mănăstirea Putna și Statul Major al Forțelor Terestre au încheiat la pomenirea Sf. Ștefan cel Mare, un protocol de colaborare.

 


„Dorim să onorăm moștenirea lăsată de Ștefan cel Mare și Sfânt și să întărim legătura dintre Armată și Biserică, promovând valorile și obiectivele comune. Dau un singur exemplu, cel de apărare a trupului și sufletului neamului”, a spus marți, la Mănăstirea Putna șeful Statului Major al Forțelor Terestre, scrie basilica.ro

Un protocol plin de cuvinte goale! 

Potrivit sursei citate anterior, protocolul prevede crearea cadrului de colaborare extins în vederea organizării de activități culturale comune, aniversarea sau comemorarea evenimentelor cu semnificație deosebită în viața și istoria poporului român, precum și organizarea de manifestări și ceremonii în scopul educării personalului militar și civil și în special a tinerei generații, în spiritul respectului față de tradițiile militare și religioase românești.


„Biserica și Armata sunt ca două mâini care țin într-o adâncă îmbrățișare sufletul neamului nostru românesc. Prin urmare, suntem datori să menținem vie flacăra credinței și căldura nădejdii din acest popor mult încercat. Biserica și Armata au rămas acelea care fac de strajă la hotarele văzute și nevăzute ale acestui neam”, a spus starețul Mănăstirii Putna.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clopotul unei biserici din Cluj, găsit îngropat la Budapesta. A fost restituit după 80 de ani.

Mii de enoriași au luat parte la Procesiunea de Rusalii în centrul Clujului. Peste 100 de preoți au luat parte la manifestarea religioasă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter