Actualitate

Ultimul sărut. Povestea sfâșietoare a mamei care și-a așteptat fiica răpită de Hamas. După ultima îmbrățișare, a murit

O poveste emoționantă a captivat atenția lumii întregi, culminând cu un final tragic. Liora Argamani, mama unei tinere răpite de Hamas în atacul din 7 octombrie 2023, a murit de cancer cerebral la scurt timp după ce și-a îndeplinit ultima dorință, de a-și revedea fiica.

Mama tinerei din imagine s-a stins la scurt timp după salvarea fiicei din Gaza. Foto: Israele in Italia Mama tinerei din imagine s-a stins la scurt timp după salvarea fiicei din Gaza. Foto: Israele in Italia

 

 


Noa Argamani, în vârstă de 26 de ani, a fost răpită de la festivalul de muzică Nova și ținută ostatică în Gaza timp de luni de zile, conform Sky News

 


Durere fără margini: Mama ostaticei israeliene moare după revederea mult așteptată

Imaginile cu răpirea ei au șocat întreaga lume. 

În timp ce Noa era ținută captivă, mama ei, Liora, în vârstă de 61 de ani, lupta cu un cancer cerebral în stadiu terminal. 


Dorința ei arzătoare era să-și revadă fiica măcar o dată înainte de a muri. Această dorință s-a împlinit în mod miraculos luna trecută, când Noa a fost salvată de forțele israeliene într-o operațiune riscantă. 

CITEȘTE ȘI:
Imagini șocante cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas în octombrie 2023, publicate de președintele Israelului. „Lumea trebuie să se uite la această atrocitate crudă”.

La doar câteva ore după eliberare, Noa și-a vizitat mama în spitalul din Tel Aviv unde era internată. 


Dragoste dincolo de moarte: Liora Argamani rezistă cancerului pentru a-și revedea fiica ostatică

Această reuniune emoționantă a fost ultimul moment de fericire pentru familia Argamani. 

La înmormântarea mamei sale, Noa a rostit cuvinte sfâșietoare de recunoștință: „Îți mulțumesc că ai fost puternică și ai rezistat în tot acest timp, doar ca să te mai pot vedea măcar o dată". 


Noa a fost salvată, dar prietenul ei, Avinatan Or, a rămas ostatic în Gaza, alături de aproximativ 120 de alți israelieni. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Israel-Hamas - Familiile unor ostatici reclamă organizaţia islamistă Hamas la Curtea Penală Internaţională

Ultimele Stiri
abonare newsletter