Actualitate

Kids Thursday - Teatru de Păpuși aduce o stagiune magică pentru copii, în Iulius Parc (P)

Începând din această săptămână, Iulius Parc Cluj se va transforma, în fiecare joi, într-un amfiteatru al magiei, unde personajele prind viață, iar totul este posibil. Kids Thursday - Teatru de Păpuși va avea reprezentații pentru copii până în luna septembrie, iar accesul este gratuit.

 

Magia poveștilor continuă și anul acesta în Iulius Mall Cluj, creând, astfel, o tradiție pentru micii iubitori de teatru cu păpuși, care se vor întâlni în fiecare joi, în aer liber, în Iulius Parc. Reprezentațiile sunt gratuite și sunt susținute de AnimaArt, o asociație non-profit din Cluj-Napoca a cărei activitate constă în producții teatrale pentru copii și adulți, utilizând specificul teatrului de animație și arta mânuirii păpușii.


În această săptămână, pe 4 iulie, de la ora 18.00, cei mici vor afla povestea „Muzicanților din Bremen”. Un cocoș, o pisică, un câine și un măgar sunt personajele din basmul Fraților Grimm ce vor ajunge în Iulius Parc. 

În perioada următoare, copiii sunt așteptați la piesele de teatru:


  • 11 iulie – „Cenușăreasa”
  • 18 iulie – „Păcală”
  • 25 iulie – „Scufița Roșie”
  • 1 august – „Cei trei purceluși”
  • 8 august – „Tigrișori de poveste”
  • 22 august – „Pinocchio”
  • 29 august – „Anotimpurile”
  • 12 septembrie – „Jack și vrejul de fasole”

Teatrul de păpuși este una dintre primele modalități prin care oamenii au început să transmită povești pentru a bucura publicul. Peste tot în lume, prin diverse tehnici, actorii păpușari au adus zâmbete pe chipurile copiilor și adulților. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentele din anumite zile pot fi anulate. Pentru a fi la curent cu toate noutățile, urmărește pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj

Vino împreună cu cel mic și descoperiți lumea fascinantă a teatrului cu păpuși din Iulius Parc! 

CITEȘTE ȘI:

Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca. O zi plină de activități pentru copii și adulți deopotrivă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter