Actualitate

Traficant de droguri de mare risc, arestat preventiv. Substanțele interzise erau vândute consumatorilor din Cluj.

Un traficant de droguri care vindea droguri consumatorilor din judeţele Cluj şi Satu Mare a fost arestat preventiv.

Traficant de droguri, arestat preventiv. Drogurile ajungeau la consumatorii din Cluj|Foto: Poliția Română Traficant de droguri, arestat preventiv. Drogurile ajungeau la consumatorii din Cluj|Foto: Poliția Română

 

 


Un bărbat din Satu Mare a fost reținut în urma perchezițiilor domiciliare efectuate de polițiștii clujeni, suspectul fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. 

Drogurile ajungeau la consumatorii din Cluj

Potrivit datelor din anchetă, în perioada martie – iulie 2024, acesta ar fi procurat, deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal) și substanțe psihoactive (2-CMC), către consumatori din județele Cluj și Satu-Mare.


CITEȘTE ȘI: 
Date îngrijorătoare. Trei din zece copii ştiu pe cineva care a consumat droguri. Câți dintre ei au fumat sau au băut alcool?

Marți, în urma perchezițiilor domiciliare efectuate, „au fost descoperite și ridicate diferite cantități de substanță cristalină, substanță pulverulentă și materie vegetală, 4 grindere și 3 cântare de precizie, mai multe obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă”, potrivit unei informări publicate de Poliția Română. 

Drogurile erau vândute consumatorilor din Cluj și Satu Mare|Foto: Poliția Română

La aceeași dată, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.


Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții la traficanții de droguri din Cluj. Ar fi vândut stupefiante minorilor. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter