Actualitate

Șofer beat și fără permis, prins în trafic pe o stradă din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost reținut.

Un șofer din Cluj a fost reținut de polițiști. Bărbatul urcase băut la volan, deși nu avea permis de conducere.

Șofer din Cluj, reținut de polițiști. Bărbatul urcase băut la volan, deși nu avea permis.|Foto: IPJ Cluj Șofer din Cluj, reținut de polițiști. Bărbatul urcase băut la volan, deși nu avea permis.|Foto: IPJ Cluj

 

 


Sâmbătă, în jurul orei 19.20, polițiștii rutieri au oprit pentru verificări un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, pe strada Uzinei Electrice din același municipiu.

A urcat beat la volan, deși nu avea permis

„În urma verificărilor a reieșit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


CITEȘTE ȘI: 
Șofer cu permisul de conducere suspendat, urmărit în trafic de polițiști pe străzile din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost reținut.

Testat de către polițiști cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează, duminică, IPJ Cluj. 

În baza acestor aspecte, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Polițiștii au emis o ordonanță de reținerea a celui în cauză, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în vederea dispunerii unei noi mǎsuri preventive.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Urmărire ca-n filme pe străzile din Cluj-Napoca! Un șofer beat a fugit de polițiști.

Ultimele Stiri
abonare newsletter