Actualitate

Doar o mustrare scrisă pentru șoferul autospecialei de pompieri care a trecut „milimetric” prin fața unui tren

În luna aprilie, șoferul unei autospeciale de pompieri a evitat la limită impactul cu un tren, în Câmpia Turzii. Acesta a primit doar o mustrare scrisă.

Doar o mustrare scrisă pentru șoferul autospecialei de pompieri care a trecut „milimetric” în fața unui tren| Foto: banat24 - Facebook Doar o mustrare scrisă pentru șoferul autospecialei de pompieri care a trecut „milimetric” în fața unui tren| Foto: banat24 - Facebook

 

 


O autospecială pentru stingerea incendiilor, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, s-a deplasat riscant, la începutul lunii aprilie, peste trecerea la nivel cu calea ferată, în cadrul unei intervenții pentru stingerea unui incendiu în municipiul Câmpia Turzii

 


În timpul deplasării, șoferul autospecialei a apăsat accelerația și a fost la un pas de tragedie, trecând riscant prin fața unui tren. 

CITEȘTE ȘI:
El este mecanicul de tren care a evitat accidentul cu mașina pompierilor din Cluj! A fost premiat pentru asta!

După mediatizarea incidentului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj a demarat în regim de urgență cercetarea disciplinară  care se impune pentru analizarea celor întâmplate și tragerea la răspundere a celor care se fac vinovați de această situație ce a pus în pericol viața echipajului care a încadrat autospeciala de intervenție. 


Mustrare scrisă pentru șoferul autospecialei de pompieri

Potrivit ISU Cluj, șoferul autospecialei de pompieri a primit doar o mustrare scrisă.

„În urma cercetării disciplinare, conducătorul autospecialei a fost sancționat cu o mustrare scrisă. Acest lucru s-a realizat în conformitate cu actele normative în vigoare. Sancțiunea a fost emisă in data de 17.04.2024”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

La un pas de tragedie. Autospecială de pompieri, deplasare riscantă prin fața trenului. Șoferul, cercetat disciplinar.

Accident feroviar. Bărbat lovit mortal de tren, în Apahida.

abonare newsletter