Actualitate

Bărbat dispărut în Lacul Tarnița. Este căutat de scafandri. UPDATE: Tânărul a fost găsit şi este resuscitat. A fost salvat si transportat la spital. Intrat într-un nou stop cardio-respirator, a murit.

Bărbat dispărut în Lacul Tarnița. Este căutat de scafandri. UPDATE: Tânărul a fost găsit şi este resuscitat. A fost salvat si transportat la spital. Intrat într-un nou stop cardio-respirator, a murit.

Bărbat dispărut în Lacul Tarnița. Este căutat de scafandri. | Foto: Salvamont România - Facebook Bărbat dispărut în Lacul Tarnița. Este căutat de scafandri. | Foto: Salvamont România - Facebook

 

 


Un bărbat a fost dat dispărut vineri după-amiază în lacul Tarniţa. 

Bărbat dispărut în Lacul Tarnița, găsit de scafandri.| Foto: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au fost alertați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi dispărut în lacul Tarnița. La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Garda Gilău, precum și ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă. În paralel, spre locul solicitării s-a îndreptat și echipajul de scafandri de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca. Totodată, la fața locului, pentru a sprijini partea medicală va ateriza și elicopterul SMURD. La această misiune de căutare vor lua parte și scafandrii Salvamont”, a trasmis ISU Cluj. 


UPDATE ora 16:20: „Persoana a fost găsită de către echipajul de scafandri al Salvamont și scoasă la mal. Este vorba despre un tânăr de aproximativ 18 ani, inconștient, aflat în stop cardio-respirator. Se aplică manevre de resuscitare", trasmite ISU Cluj. 

UPDATE ora 16:48: „Manevrele de resuscitare au avut succes. Tânărul va fi transportat la spital cu elicopterul", trasmite ISU Cluj. 


UPDATE ora 16:48: „Victima a intrat din nou în stop cardio-respirator, înainte ca elicopterul sa decoleze. Din păcate, de această dată nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul", trasmite ISU Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat dispărut în Lacul Tarnița. S-a scufundat cu caiacul. Misiune contracronometru a salvatorilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter