Actualitate

Accident la Sucutard. Un minor de 15 ani şi o femeie de 20 de ani, transportaţi la spital.

Un accident a avut loc luni, 15 iulie, la Sucutard, comuna Geaca. În accident au fost implicate două autoturisme, iar un minor de 15 ani şi o femeie de 20 de ani au fost transportaţi la spital.

Accident la Sucutard. Un minor de 15 ani şi o femeie de 20 de ani, transportaţi la spital. | Foto: ISU Cluj Accident la Sucutard. Un minor de 15 ani şi o femeie de 20 de ani, transportaţi la spital. | Foto: ISU Cluj

 

 


La Sucutard, în comuna Geaca, a avut loc un accident luni, 15 iulie. În accident au fost implicate două autoturisme, iar un minor de 15 ani şi o femeie de 20 de ani au fost transportaţi la spital.

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Sucutard, comuna Geaca. La fața locului s-a deplasat echipajul de la Punctul de Lucru Mociu, iar în accident au fost implicate două autoturisme. Nu au existat persoane încarcerate, însă un minor de 15 ani și o femeie de aproximativ 20 de ani au primit îngrijiri medicale. În cele din urmă, cei doi au fost transportați la spital de către echipajul SMURD al Punctului de Lucru Gherla”, a transmis ISU Cluj. 

Material realizat de Alina Petric


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între o mașină și un ATV, în Ghirișu Român. Un bărbat a fost rănit. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter