Actualitate

Bărbat bătut pe Piezișă de doi tineri! A avut nevoie de îngrijiri medicale, iar cei doi au fost arestați preventiv!

Un bărbat a fost bătut pe Piezișă de doi tineri. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar cei doi au fost arestați preventiv.

Bărbat bătut pe Piezișă de doi tineri | Foto: pixabay.com Bărbat bătut pe Piezișă de doi tineri | Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost bătut pe Piezișă de doi tineri în vârstă de 21 de ani. În urma agresiunii, acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce tinerii au fost arestați preventiv. 

 


Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 13 iulie 2024, când polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost agresat fizic de doi tineri de 21 de ani. Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma altercației, iar polițiștii i-au depistat și arestat preventiv pe cei doi tineri pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. 

„La data de 13 iulie a.c, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 6 Poliție au dispus reținerea a doi tineri, de 21 de ani, din comuna Florești, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tulbururarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. 


În fapt, la data de 13 iulie a.c, în jurul orei 05.10, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe strada Piezișă a avut loc o stare conflictuală spontană în care au fost implicați trei bărbați.

Din cercetări a reieșit că cei doi tineri de 21 de ani, l-ar fi agresat fizic pe un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca, acesta din urmă necesitând ulterior îngrijiri medicale.


În urma investigațiilor desfășurate, în cursul aceeiași zile, polițiștii i-au identificat pe cei doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunilor, iar față de aceștia au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind conduși într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.”, a transmis IPJ Cluj. 


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tâlhărie în zorii zilei: bărbat bătut și jefuit de doi tineri pe o stradă din Dej

Scandal pe strada Piezișă din Cluj-Napoca. Trei tineri au bătut fără milă un bărbat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter