Actualitate

Miros urât la bord. Un avion s-a întors de urgență la Berlin

Un zbor Eurowings cu 150 de pasageri la bord a fost nevoit să se întoarcă de urgență la Berlin din cauza unui miros ciudat.

Un zbor de la Berlin spre Manchester a fost nevoit să aterizeze de urgență din cauza unui miros ciudat în aeronavă. Foto: Madeira Avgeek/Facebook Un zbor de la Berlin spre Manchester a fost nevoit să aterizeze de urgență din cauza unui miros ciudat în aeronavă. Foto: Madeira Avgeek/Facebook

 

 


Incidentul a avut loc la scurt timp după decolarea spre Manchester.

 


Avionul, un Airbus A319, a decolat de pe Aeroportul Berlin cu destinația Manchester. La bord se aflau mulți suporteri englezi care se întorceau acasă după finala Euro 2024, notează Yahoo News

Aterizare de urgență la Berlin: Miros suspect într-un avion plin cu fani englezi

La aproximativ 10 minute după decolare, pasagerii au simțit un miros ciudat în cabină, descris de unii ca miros de arsură.


CITEȘTE ȘI:
Întârzieri și haos la cursele WizzAir de la Cluj. Sute de pasageri reclamă atitudinea companiei: „Ne-au ținut ca pe vite, în fața porții închise”

Echipajul a luat decizia de a întrerupe zborul și de a se întoarce la Berlin.

S-a declarat o urgență aeriană pentru a obține prioritate la aterizare, iar avionul a aterizat în siguranță la Berlin, la aproximativ 30 de minute după decolare.


Toți pasagerii au fost evacuați și transportați cu autobuzul la terminal. 

Incident aviatic post-Euro 2024: Miros inexplicabil forțează aterizarea de urgență

Pompierii au inspectat aeronava, dar nu au găsit urme de foc sau fum. În ciuda verificărilor, sursa mirosului suspect nu a fost identificată.


„Nu a existat niciun pericol pentru pasageri sau echipaj în niciun moment. Siguranța este întotdeauna cea mai mare prioritate pentru Eurowings", a declarat compania.

Compania a asigurat că aeronava a fost inspectată minuțios, fără a se constata probleme. Cu toate acestea, misterul mirosului ciudat rămâne nerezolvat.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un avion Boeing pierde roata în zbor. Pasagerii, la un pas de tragedie - VIDEO

abonare newsletter