Actualitate

Reținut de DIICOT Cluj pentru trafic de droguri de mare risc. Bărbatul a fost prins în flagrant.

Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT Cluj pentru trafic de droguri de mare risc.

Traficant de droguri, prins în flagrant de polițiști|Foto: DIICOT Traficant de droguri, prins în flagrant de polițiști|Foto: DIICOT

 

 


Duminică, procurorii DIICOT Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, ambele în formă continuată.

Traficant de droguri, prins în flagrant de polițiștii de la rutieră

Bărbatul a fost prins în flagrant. 


CITEȘTE ȘI: 
Traficant de droguri de mare risc, arestat preventiv. Substanțele interzise erau vândute în Cluj.

„Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că acesta a procurat și deținut în scopul vânzării comprimate ecstasy, doze LSD și diferite cantități de amfetamină (droguri de mare risc) precum și substanță psihoactivă 2-MMC, fiind prins în flagrant de poliția rutieră în timp ce se deplasa (ca pasager într-un autoturism) spre o localitate din județul Cluj unde se desfășura un festival de muzică”, informează, luni, DIICOT. 

Traficant de droguri, prins în flagrant de polițiști|Foto: DIICOT

În cauză a fost pus în aplicare un mandat de percheziție, fiind identificate la domiciliul inculpatului aproximativ 40 grame substanță psihoactivă (2-MMC), mai multe grindere, două cântare de precizie, peste o sută de plicuri tip ziplock, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.


Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doar 6,6% din dosarele privind consumul de droguri şi alcool la volan obţin în instanţă condamnări la închisoare. Clujul, în topul județelor cu cele mai multe dosare.

Date îngrijorătoare. Trei din zece copii ştiu pe cineva care a consumat droguri. Câți dintre ei au fumat sau au băut alcool?

abonare newsletter