Actualitate

Panică într-un parc de distracții din Italia. Copii răniți după probleme la un carusel

O seară de distracție s-a transformat în coșmar pentru mai mulți copii și părinții lor la parcul de distracții din Gallipoli, Italia, duminică seara.

Stâlpul unui carusel s-a prăbușit în Italia, mai mulți copii au fost răniți. Foto: capture Youtube / NotiGossip TV Stâlpul unui carusel s-a prăbușit în Italia, mai mulți copii au fost răniți. Foto: capture Youtube / NotiGossip TV

 

 


Un accident grav a avut loc când stâlpul unui carusel popular s-a prăbușit în timp ce acesta era în funcțiune, provocând răni mai multor copii.

 


Caruselul era de tipul celor cu scaune agățate de lanțuri lungi, care se rotesc în timp ce participanții încearcă să prindă un trofeu, în acest caz o minge, pentru a câștiga o călătorie gratuită sau un alt premiu.

Coșmar la parcul de distracții: Carusel cu probleme, copii răniți

Potrivit relatărilor SkyTg24, stâlpul de fier care susținea mingea s-a prăbușit brusc. 


Deși cauzele exacte ale accidentului sunt încă investigate, există suspiciuni că acțiunile necorespunzătoare ale unor copii ar fi putut contribui la cedarea structurii.

CITEȘTE ȘI:
4 copii răniți la un parc de distracții. Au căzut din tiroliană.

Mai mulți copii au fost răniți, doi dintre ei suferind traumatisme craniene și fracturi diverse. 


Autoritățile și serviciile de urgență au intervenit prompt pentru a acorda primul ajutor victimelor și pentru a securiza zona.

Ca răspuns la acest incident grav, procurorul din Lecce, Donatina Buffelli, a ordonat sechestrarea imediată a caruselului.


Panică în Gallipoli: Un carusel provoacă accident, copii la spital

Evenimentul nefericit din Gallipoli vine la aproximativ un an după un alt incident grav petrecut în regiunea Puglia. În august 2023, la parcul de distracții din portul San Pietro in Bevagna, o adolescentă de 14 ani a fost aruncată dintr-un carusel numit Swing, suferind răni grave.

Autoritățile italiene sunt acum sub presiune pentru a revizui și consolida reglementările de siguranță în aceste locații populare de agrement.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident BIZAR în Barcelona, cu zeci de răniți - VIDEO

abonare newsletter