Actualitate

Accident rutier GRAV în Căianu Mic, Cluj. Un bărbat a murit și altul a fost transportat la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, marți, la Căianu Mic, în Cluj. O mașină s-a răsturnat, iar în urma accidentului un bărbat a murit.

Accident grav în Cluj | Foto: ISU Cluj Accident grav în Cluj | Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, marți, la Căianu Mic, în județul Cluj. 

 


O mașină s-a răsturnat, iar un bărbat a murit.

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu și al Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un grav accident rutier petrecut pe raza Căianu Mic, comuna Căianu.
La fața locului au ajuns trei autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD, din cadrul Punctului Aromedical Jibou.
Pompierii au asigurat accesul către o persoană încarcerată într-unul dintre autoturismele avariate, acesta din urmă fiind răsturnat în afara părții carosabile. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, nu prezenta semnale vitale, astfel încât s-a impus extragerea de urgență și aplicarea imediată a manevrelor de resuscitare (…) Din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare. De asemenea, la locul accidentului un al doilea bărbat a primit primul ajutor calificat și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident între un tir şi un autoturism pe strada Fagului din Cluj-Napoca. O femeie a fost transportată la spital.

ACCIDENT grav între Moldovenești și Mihai Viteazu. Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața și alte trei persoane, transportate la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter