Actualitate

Brittany Murphy a murit brusc la 32 de ani. Noi detalii ies la iveală despre decesul actriței

„Ce s-a întâmplat, Brittany Murphy?”, un documentar despre Brittany Murphy, redă moartea neașteptată și subită a actriței din „Clueless” și relația cu soțul său, care a decedat la scurt timp după aceasta în aceleași circumstanțe, dupa cum relatează revista People.

Brittany Murphy a murit brusc la 32 de ani. Noi detalii ies la iveală despre decesul actriței Brittany Murphy a murit brusc la 32 de ani. Noi detalii ies la iveală despre decesul actriței

 

 


Brittany Murphy a decedat în mod misterios în 2009, la vârstă de 32 de ani, în urma unei pneumonii severe. În săptămânile dinainte morții sale neașteptate, Brittany a avut grijă de soțul ei și de mama sa, Sharon Murphy, după ce amândoi au prezentat infecții respiratorii în urma unei călătorii în Puerto Rico.

 


La rândul său, actrița s-a îmbolnăvit de pneuomonie, iar după câteva zile de tratament acasă a fost transportată la spital de către soțul ei Simon Monjack, mult prea tărziu însă, după cum relatau ziarele de la vremea aceea.

Vezi AICI care a fost, de fapt, cauza decesului. Apropiaţii sunt convinși că fostul soț este unicul responsabil de moartea regretatei actrițe.


Tatăl actriţei a murit fără să afle adevărul

În urma ei, tatăl actriţei a rămas cu numeroase semne de întrebare. Angelo Bertolotti a murit şi el, la 92 de ani, în 2019, purtând povara suferinţei că nu aflase totul despre moartea fiicei: „Nu ştiu ce s-a întâmplat. Aş vrea să ştiu. Mă gândesc mereu la fiica mea. Dar mi-am pierdut speranţa”, spunea tatăl într-un interviu pe patul de moarte, care a fost inclus în documentarul despre decesul actriţei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Misterioasa moarte a actriței Natalie Wood. După mai bine 40 de ani, au fost dezvăluite detalii tragice despre sfârșitul ei

Dezvăluirile unui bărbat aflat în moarte clinică timp de 7 minute. Ce a văzut, de fapt, în lumea de dincolo.

abonare newsletter