Actualitate

Românul care a făcut parte din echipa de campanie a lui Donald Trump și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă.

Românul care a făcut parte din echipa de campanie a lui Donald Trump și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă.

Românul care a făcut parte din echipa de campanie a lui Donald Trump și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă | Foto: Kovacs Delia Ana - Facebook Românul care a făcut parte din echipa de campanie a lui Donald Trump și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă | Foto: Kovacs Delia Ana - Facebook

 

 


 

Denis Repka, românul care a făcut parte din echipa de campanie a lui Donald Trump și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă. 


 

Denis Repka a fost un om de afaceri din localitatea Baia Mare, județul Maramureș și este cunoscut pentru faptul că a făcut parte din echipa de campanie a lui Donald Trump. Din păcate, acesta s-a stins din viață, în urma unui accident de motocicletă. 


Din primele date, se pare că Denis Repka se afla la plimbare pe motociclete alături de prieteni, iar într-o curbă, acesta a intrat în parapetul de protecție de pe marginea șoselei, impactul fiind fatal pentru omul de afaceri. 

Citește și:
Șoc în SUA. Conducerea Serviciului Secret se prăbușește după atentatul asupra lui Trump. Ce spune Biden.

 „Cu puțin timp în urmă, am fost anunțați prin numărul unic de urgență 112, despre producerea unui accident rutier, în care a fost implicat un motociclist, pe DJ 109F, între localitățile Cavnic și Budești. Pentru acest caz au fost alocate un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul punctului de lucru Cavnic și cel de Terapie Intensivă Mobilă. La sosirea primului echipaj medical, victima se afla în stop cardio-respirator. La locul intervenției s-a deplasat și un elicopter SMURD. În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, victima a fost declarată decedată”, a transmis ISU Maramureș 


În urma impactului, Denis Repka a suferit mai multe leziuni rezultate cu decesul acestuia. Corpul neînsuflețit al omului de afaceri a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. 

Citește și: 
FRENEZIE! Tricourile Trump „anti-glonț" fac furori după atentatul eșuat - VIDEO

„Poliția municipiului Sighet Marmației a fost solicitată să intervină la un accident de circulație produs pe DJ 109 F. Primele verificări efectuate au relevat faptul că un bărbat care conducea o motocicleta, a căzut pe carosabil. Din pacate leziunile suferite au condus la decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei”, a transmis IPJ Maramureș. 


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Donald Trump, ținta unei tentative de asasinat la un miting de campanie în Pennsylvania. A fost rănit. VIDEO

Cine este tânărul care a încercat să-l asasineze pe Donald Trump

Ultimele Stiri
abonare newsletter