Actualitate

„La Dolce Vita Festival” aduce în Iulius Parc preparatele delicioase, muzica live și vibe-ul efervescent al petrecerilor italiene (P)

Luna august vine cu atmosferă boemă și cu evenimente estivale, care te vor face să te simți ca în vacanță, în Iulius Mall Cluj. Weekend-ul acesta în Iulius Parc va avea loc „La Dolce Vita Festival”, ce propune o experiență deosebită, tipică stilului de viață mediteraneean. După ce te bucuri de preparatele tale favorite, te așteptăm și la Movie Nights.

 

În perioada 2 – 4 august 2024, Iulius Parc găzduiește festivalul „La Dolce Vita Festival”, o incursiune în bucătăria italiană și o atmosferă veselă și plină de efervescență. Spectacole culinare, concerte cu muzică live, sesiuni de karaoke, dar și multe surprize gastronomice vor fi pregătite pentru ca tu și cei dragi să vă simțiți ca pe riviera italiană. Accesul este gratuit, iar mai multe informații puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului. 


Viața merită sărbătorită în fiecare zi, iar noi suntem încântați că reușim să aducem în premieră la Cluj o experiență autentică italiană. Vă așteptăm în Iulius Parc la festivalul «La Dolce Vita» ca să ne bucurăm împreună de stilul vibrant tipic italian, energic și plin de viață”, declară Flavius Buzilă, organizatorul festivalului.

Cea mai „grande” pizza va fi gătită în cadrul festivalului, așa că te așteptăm în Iulius Parc, unde te vei bucura de atmosfera „la dolce far niente”. Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și al Consiliului Local Cluj și este susținut de Consulatul Italiei.


Vineri, 2 august, de la ora 21.30, te așteptăm la film în aer liber, la Movie Nights. Pelicula din această săptămână este „The Color Purple”, ce prezintă povestea unei tinere, care duce o viață plină de încercări. Intrarea este gratuită. Partenerii evenimentului sunt Gerovital, Radio Impuls. 

Vino să cânți „Bella Ciao!” alături de prietenii tăi, în Iulius Parc! 

Ultimele Stiri
abonare newsletter