Actualitate

Brățara ta pentru UNTOLD 2024 te așteaptă în Iulius Mall Cluj, unde ți-am pregătit și surprize speciale! (P)

Încă puțin și Cluj-Napoca devine epicentrul distracției, când artiști internaționali și naționali vor urca pe scena UNTOLD, festivalul care ocupă locul 3 în clasamentul celor mai mari festivaluri din lume. Iulius Mall este și în acest an partener, așa că te așteptăm să îți ridici brățara, dar și să te bucuri de surprizele festivaliere pe care le-am pregătit pentru tine!

 

Dorința de a ne distra alături de prieteni sau familie, plăcerea de a asculta muzică și pura bucurie de a vedea live artistul preferat ne readuc împreună la unul dintre cele mai așteptate festivaluri din România. O nouă ediție UNTOLD se pregătește să înceapă, iar Iulius Mall Cluj devine punctul de întâlnire al festivalierilor, care merg să îi vadă pe artiștii momentului. Standul de ridicare al brățării, Wristband Pick-up, este și în acest an în Atriumul Iulius Mall, zona Zara. Te așteptăm în perioada 3 – 6 august 2024, în intervalul orar 14.00 – 22.00! Taxa de 25 de lei pentru brățară se achită la standul din Atrium. 


Vibe-ul festivalierilor mereu ne încarcă pozitiv și ne aduce idei creative, astfel că și în acest an ți-am pregătit surprize pe măsură. Dacă vii să îți iei brățara din Iulius Mall Cluj, primești 50 de lei sub formă de puncte în aplicația Fidelity. Tot ce trebuie să faci este să încarci o poză cu brățara pe mână. Cu punctele cumulate în portofelul virtual poți să îți achiziționezi borsete, huse de laptop, dar și vouchere la operatorii din mall

Distracția nu se oprește aici. După ce îți iei brățara din Atriumul Iulius Mall, poți să te înscrii într-o tombolă care îți poate aduce un abonament la ediția UNTOLD de anul viitor. Pe 7 august, vor avea loc patru extrageri, iar patru norocoși vor avea asigurată participarea la UNTOLD 2025.


Surprizele continuă în Iulius Mall Cluj, așa că stay close & be ready for party! 

Ultimele Stiri
abonare newsletter