Actualitate

Adolescent jefuit în stradă, la Gherla. Doi minori, arestați pentru tâlhărie calificată.

Doi minori din Gherla au fost arestați pentru tâlhărie calificată, după ce au jefuit un adolescent, pe care l-au amenințat și lăsat fără bani.

Doi minori din Gherla, arestați pentru tâlhărie calificată. Au jefuit un adolescent pe o stradă din municipiu|Foto: IPJ Cluj Doi minori din Gherla, arestați pentru tâlhărie calificată. Au jefuit un adolescent pe o stradă din municipiu|Foto: IPJ Cluj

 

 


Miercuri, polițiștii din Gherla au emis ordonanțe de reținere pe numele a doi tineri, de 15 ani și 16 ani, din municipiul Gherla, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

CITEȘTE ȘI: 
Doi tineri din Cluj, reținuți pentru furt calificat. Au furat 50.000 de euro dintr-o locuință de pe strada Horea.

La data de 22 iulie, în noaptea de duminică spre luni, „cei doi tineri, aflați pe o stradă din municipiul Gherla, ar fi abordat un minor de 17 ani cu scopul de a-i sustrage banii pe care îi avea asupra sa, prin întrebuințarea de violențe fizice, ulterior fugind de la fața locului”, informează, vineri, IPJ Cluj. 


Ulterior, în data de 26 iulie, în jurul orei 00.38, cei doi tineri, ar fi distrus mai multe pubele de gunoi și ar fi aruncat într-un lac amenajat jardinierele care se aflau montate pe o balustradă.

În urma cercetărilor, cei doi minori au fost identificați, iar pe numele acestora au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.


În cursul dimineții de joi (1 august), tinerii au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gherla, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doi tineri din Cluj, dintre care unul minor, au furat bijuterii de 15.000 de lei. S-au ales cu dosar penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter