Actualitate

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în următoarea săptămână, la Cluj?

Următoarele zile vor aduce vreme schimbătoare la Cluj. Vezi prognoza meteo pe toată săptămâna viitoare.

Cum va fi vremea în următoarea săptămână, la Cluj? | Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Cum va fi vremea în următoarea săptămână, la Cluj? | Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Vremea va fi schimbătoare în următoarele zile la Cluj-Napoca. Începutul de săptămână va aduce temperaturi maxime de 22 de grade Celsius, iar sfârşitul de săptămână va aduce temperaturi maxime de 32 de grade Celsius. 

 


Cum va fi vremea în următoarea săptămână, la Cluj?

Luni, 5 august, prognoza meteo indică nori şi soare, cu o temperatură maximă de 26 de grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de 7 km/h. Temperatura de pe timpul nopţii va fi în jur de 13 grade Celsius. 

Marți, 6 august, vremea se schimbă brusc, iar temperaturile vor fi mai scăzute, cu o maximă de 22 de grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h. Noaptea, temperatura va scădea până la aproximativ 12 grade Celsius. 


Miercuri, 7 august, se anunță cer înnorat și o temperatură maximă de 27 de grade Celsius. Noaptea, temperatura va fi de 14 grade Celsius. 

CITEŞTE ŞI
Luna august aduce vreme caldă și temperaturi peste normalul perioadei. Prognoza meteo actualizată.

Joi, 8 august, cerul va fi însorit spre parţial noros. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius. Vântul va sufla slab. Noaptea, temperatura va fi de 15 grade Celsius. 


Vineri, 9 august, vremea se va încălzi din nou și va ajunge până la o temperatură maximă de 31 de grade Celsius. Șansele de precipitații sunt scăzute. Noaptea, temperatura va fi de 15 grade Celsius. 

CITEŞTE ŞI
Canicula a scos călugăriţele la iveală, la Cluj. Adrian Ruicănescu, cercetător entomolog: „Dacă sunt găsite să fie puse în iarbă. Nu le omorâţi.”

Sâmbătă, 10 august, se anunță a fi o zi cu mult soare și cu o temperatură maximă de 30 de grade Celsius. Vântul va sufla slab. Noaptea, temperatura va fi de 16 grade Celsius. 


Duminică, 11 august, se anunţă a fi o zi cu un soare strălucitor pe cer. Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius. Noaptea, temperatura va fi de 16 grade Celsius.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

S-a întors tigrul de platan, insecta care a terorizat Clujul în vara anului 2021. Cum ne putem proteja?

Ultimele Stiri
abonare newsletter